Kwaliteitszorg

Bij Kraamzorg Meer Aandacht staat kwaliteit leveren centraal. Kraamzorg Meer Aandacht staat aangesloten bij verschillende instanties die deze kwaliteit toetsen en waarborgen. 

KCKZ

Myrthe staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden. Dit is een initiatief van de beroepsgroepen zelf. Het Kwaliteitsregister is een eenvoudig hulpmiddel voor kraamverzorgenden om aan te tonen dat zij hun deskundigheid op peil houden en daarmee als professionals aan de eisen van de beroepsgroep voldoen. Daarmee voldoen ze ook aan de opdracht van de overheid om zelf zorg te dragen voor hun eigen kwaliteit.

EHBO Certificaat 

Myrthe en al haar vaste waarneemsters zijn in het bezit van het Eerste Hulp aan kinderen-certificaat. Dit betekent dat zij niet alleen juiste en verantwoorde Eerste Hulp aan volwassenen kunnen bieden, maar ook aan kinderen en zuigelingen. 

Verbetering kraamzorg en dienstverlening

Kraamzorg Meer Aandacht is voortdurend op zoek naar verbetering van hun zorg- en dienstverlening. Daarom vragen we jou hoe je de zorg hebt ervaren door de cliëntevaluatie in te vullen. Uit de tot nu toe ontvangen evaluaties blijkt dat onze cliënten erg tevreden zijn over onze kraamzorg. 99 procent geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over de ontvangen kraamzorg. 

Daarnaast werken wij mee aan wetenschappelijk onderzoek via de Academische Werkplaats Kraamzorg in Geboortezorg, aan de zogenaamde Erken studie kraamzorg (Evaluatie Risicosignalering kraambed en Nazorg). Hierbij worden de zorgbehoeften tussen gezinnen nader onderzocht in samenhang met gezondheidsrisico ’s voor moeder en kind. Daarnaast is het AWGK bezig met een onderzoek naar het LIP, hoe dit anders en beter kan. Op basis van deze onderzoeken willen wij zorgen voor de best mogelijke zorg voor iedereen, zorg op maat.

Ontwikkeling Keurmerk 'Kwaliteit opleidingsbegeleiding' 

Ervaringen van andere kraamgezinnen

Clara (Amsterdam): 

We zijn ontzettend blij met Myrthe en zouden haar aan iedereen aanraden! Met rust, vertrouwen en warmte heeft zij ons optimaal begeleid tijdens de spannende en vermoeiende kraamweek. Ze heeft zich qua werktijden uiterst flexibel opgesteld en heeft ons verwend met een heerlijke linzensoep en een pompoen-wortel stoofpot. Verder heeft Myrthe ons rustig alles uitgelegd en ons ook aangemoedigd om ons zoontje bijv. zelf in bad te doen, waarbij zij ons deskundig coachde. Naast de reguliere controles van mijzelf en ons zoontje, maakte Myrthe ook elke dag het sanitair schoon, deed andere kleine huishoudelijke taken en zorgde voor extra ondersteuning door o.a. bovenarm en voet inwrijving uit de natuurlijke kraamzorg om mijn melkproductie goed op gang te brengen of mij te helpen ontspannen. Daarnaast legde zij ons baby massage technieken tegen buikkrampjes uit, inbaker technieken en nog veel meer handige dingen. Het beste teken is in mijn ogen dat ik ons zoontje gerust bij Myrthe achter durfde te laten terwijl ik zelf een dutje ging doen - ik kon haar volledig vertrouwen. Nogmaals dank voor alle goede zorg lieve Myrthe!

Stephanie (Zoetermeer) 

 Super lieve en zorgzame kraamzorg. We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden, ze was super goed voor onze kleine meid. Ze heeft ons heel duidleijk alles uitgelegd en kwam ook met goeie tips. dat was voor ons erg belangrijk afgezien van onze ervaring bij een verloskunde waarvan ik zo weinig informatie heb mogen ontvangen, bood Myrthe ons alle nodige hulp die we konden gebruiken. Ze liet ons onwijs op ons gemak voelen. we raden haar dan ook ten zeerste aan bij alle mam's en papa's . We zouden haar volgende keer graag weer zien bij ons 2de kindje. Liefs ons gezin Stephanie Miquel & Kaya

24/7 per dag bereikbaar op: 06 - 1220 5444

Contactgegevens 

Meer Aandacht

Bargelaan 200 

2333 CW Leiden 

KvK-nummer: 78097932

KCKZ nr: 214853

Telefoon 24/7: 06-1220 5444

E-mail: info@kraamzorgmeeraandacht.nl

Overige informatie 

Inschrijfformulier 

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden

© 2020 Kraamzorg Meer Aandacht