Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Myrthe (1988), samenwonend met Steven en moeder van onze tweeling Emma & Sophie (2017). Al vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd door de thuisbevallingsverhalen van mijn moeder en de geboortes van onze jonge huisdieren thuis. Voor onze huisdieren was ik vroeger al een kraamverzorgende. Ik gaf ze extra eten, schreef er nieuwsberichten over en observeerde en knuffelde ze dagelijks. 

Van origine ben ik opgeleid tot Toegepast Psycholoog. Maar na een aantal jaren in het onderwijs als huiswerkbegeleider, leraar in opleiding en als gastouder te hebben gewerkt, ontdekte ik waar mijn hart écht harder van gaat kloppen: nieuw leven!

De geboorte van onze tweeling Emma & Sophie (zie hierboven) brachten mij in aanraking met het vak kraamverzorgende. Aanvullend heb ik de opleiding tot natuurlijk kraamverzorgende gevolgd. In loondienst voelde ik veel tijdsdruk en kreeg ik het gevoel dat ik kraamvrouwen tekort deed. Ik wilde persoonlijke zorg leveren, alle kraamvrouwen écht kennen en rust in mijn werk ervaren. Om die optimale, persoonlijke begeleiding te geven heb ik daarom het besluit genomen om voor mijzelf te starten, om nieuwe kersverse ouders 'Meer Aandacht' te geven. 

Daarnaast wil ik mijn ervaringen en kennis als tweelingmoeder delen met (aanstaande)meerlingouders. Ook zij verdienen 'Meer Aandacht' in deze grote 'eenlingen' wereld  

Ik wil nieuwe ouders begeleiden om in een veilige en warme sfeer te komen en te behouden, waar de baby('s) en zijn of haar ouders het beste in hun recht komen. Om het vertrouwen met hun kindje(s), je lijf en je intuïtie weer terug te vinden. Waar je ook wilt bevallen en wat daarbij belangrijk voor je is. 

Ik sta jullie met heel veel plezier en liefde bij om jullie leven samen een gouden randje te geven.

Het is jullie gegund! 

Veel liefs en hopelijk tot gauw! 

Mijn diploma's/ certificaten:  

* HAVO 

* HBO Toegepaste Psychologie 

* Premaster Humanistiek 

* Helpende Zorg & Welzijn - specialisatie gastouder 

* Helpende Plus Certificaat

* Kraamverzorgende 

* Borstvoedingscertificaat

* Certificaat Natuurlijke kraamzorg

Ervaringen van andere kraamgezinnen

Clara (Amsterdam): 

We zijn ontzettend blij met Myrthe en zouden haar aan iedereen aanraden! Met rust, vertrouwen en warmte heeft zij ons optimaal begeleid tijdens de spannende en vermoeiende kraamweek. Ze heeft zich qua werktijden uiterst flexibel opgesteld en heeft ons verwend met een heerlijke linzensoep en een pompoen-wortel stoofpot. Verder heeft Myrthe ons rustig alles uitgelegd en ons ook aangemoedigd om ons zoontje bijv. zelf in bad te doen, waarbij zij ons deskundig coachde. Naast de reguliere controles van mijzelf en ons zoontje, maakte Myrthe ook elke dag het sanitair schoon, deed andere kleine huishoudelijke taken en zorgde voor extra ondersteuning door o.a. bovenarm en voet inwrijving uit de natuurlijke kraamzorg om mijn melkproductie goed op gang te brengen of mij te helpen ontspannen. Daarnaast legde zij ons baby massage technieken tegen buikkrampjes uit, inbaker technieken en nog veel meer handige dingen. Het beste teken is in mijn ogen dat ik ons zoontje gerust bij Myrthe achter durfde te laten terwijl ik zelf een dutje ging doen - ik kon haar volledig vertrouwen. Nogmaals dank voor alle goede zorg lieve Myrthe!

Stephanie (Zoetermeer) 

 Super lieve en zorgzame kraamzorg. We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden, ze was super goed voor onze kleine meid. Ze heeft ons heel duidleijk alles uitgelegd en kwam ook met goeie tips. dat was voor ons erg belangrijk afgezien van onze ervaring bij een verloskunde waarvan ik zo weinig informatie heb mogen ontvangen, bood Myrthe ons alle nodige hulp die we konden gebruiken. Ze liet ons onwijs op ons gemak voelen. we raden haar dan ook ten zeerste aan bij alle mam's en papa's . We zouden haar volgende keer graag weer zien bij ons 2de kindje. Liefs ons gezin Stephanie Miquel & Kaya

24/7 per dag bereikbaar op: 06 - 1220 5444

Contactgegevens 

Meer Aandacht

Bargelaan 200 

2333 CW Leiden 

KvK-nummer: 78097932

KCKZ nr: 214853

Telefoon 24/7: 06-1220 5444

E-mail: info@kraamzorgmeeraandacht.nl

Overige informatie 

Inschrijfformulier 

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden

© 2020 Kraamzorg Meer Aandacht