top of page

Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Myrthe (1988), samenwonend met Steven en moeder van onze tweeling Emma & Sophie (2017). Al vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd door de thuisbevallingsverhalen van mijn moeder en de geboortes van onze jonge huisdieren thuis. Voor onze huisdieren was ik vroeger al een kraamverzorgende. Ik gaf ze extra eten, schreef er nieuwsberichten over en observeerde en knuffelde ze dagelijks. 

Van origine ben ik opgeleid tot Toegepast Psycholoog. Maar na een aantal jaren in het onderwijs als huiswerkbegeleider, leraar in opleiding en als gastouder te hebben gewerkt, ontdekte ik waar mijn hart écht harder van gaat kloppen: nieuw leven!

De geboorte van onze tweeling Emma & Sophie (zie hierboven) brachten mij in aanraking met het vak kraamverzorgende. Aanvullend heb ik de opleiding tot natuurlijk kraamverzorgende gevolgd. In loondienst voelde ik veel tijdsdruk en kreeg ik het gevoel dat ik kraamvrouwen tekort deed. Ik wilde persoonlijke zorg leveren, alle kraamvrouwen écht kennen en rust in mijn werk ervaren. Om die optimale, persoonlijke begeleiding te geven heb ik daarom het besluit genomen om voor mijzelf te starten, om nieuwe kersverse ouders 'Meer Aandacht' te geven. 

Daarnaast wil ik mijn ervaringen en kennis als tweelingmoeder delen met (aanstaande)meerlingouders. Ook zij verdienen 'Meer Aandacht' in deze grote 'eenlingen' wereld  

Ik wil nieuwe ouders begeleiden om in een veilige en warme sfeer te komen en te behouden, waar de baby('s) en zijn of haar ouders het beste in hun recht komen. Om het vertrouwen met hun kindje(s), je lijf en je intuïtie weer terug te vinden. Waar je ook wilt bevallen en wat daarbij belangrijk voor je is. 

Ik sta jullie met heel veel plezier en liefde bij om jullie leven samen een gouden randje te geven.

Het is jullie gegund! 

Veel liefs en hopelijk tot gauw! 

Mijn diploma's/ certificaten:  

* HAVO 

* HBO Toegepaste Psychologie 

* Premaster Humanistiek 

* Helpende Zorg & Welzijn - specialisatie gastouder 

* Helpende Plus Certificaat

* Kraamverzorgende 

* Borstvoedingscertificaat

* Certificaat Natuurlijke kraamzorg

love emma&sophie.jpg
bottom of page