top of page

Wat ons uniek maakt is dat wij een kleinschalige kraamorganisatie zijn in de regio Leiden en natuurlijke kraamzorg aanbieden. Natuurlijke kraamzorg draait voornamelijk om warmtezorg bieden. Warmte zit niet alleen in ons handelen, maar ook in ons voelen en denken. We werken bovendien holistisch en geven aandacht aan het hele nieuwe proces van een kindje krijgen. Wij bieden daarom niet alleen kraamzorg aan. Wij bieden ook zorg tijdens als na de zwangerschap.  Ouders kunnen zich aanmelden voor de zwangerschapscursus Liefdevolle Verwachting en we geven coaching aan cliënten na de zwangerschap aan hen die hier behoefte aan hebben. 

 

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u altijd heel tevreden bent over onze zorg- en dienstverlening. En dat daarbij wordt voldaan aan de kwaliteitsnormen voor verantwoorde zorg. Kwaliteit en verbetering zijn dan ook belangrijke onderwerpen binnen onze organisatie.

Meer informatie over wat natuurlijke kraamzorg vindt u op deze pagina. 

Meer informatie over kraamzorg voor tweelingen vindt u op deze pagina.

Over ons 
handen vasthouden

Over Kraamzorg Meer aandacht

Kraamzorg Meer Aandacht is opgericht door tweelingmoeder Myrthe Woddema. In 2016 is zij gestart in de zorg en na de geboorte van haar tweeling (2017) is zij in de kraamzorg gestart. Na bijna 2 jaar loondienst is zij in 2020 begonnen als ZZP'er in de kraamzorg. 

Wat Kraamzorg Meer Aandacht uniek maakt is dat zij natuurlijke kraamzorg aanbiedt. Natuurlijke kraamzorg draait voornamelijk om warmtezorg en prikkelreductie. Kraamzorg Meer aandacht heeft meer tools in huis om het voor je baby warmer te maken, in de breedste zin van het woord. 

Maar Kraamzorg Meer Aandacht kijkt ook wat er bij het gezin past. Ene gezin wil wel billendoekjes gebruiken en het andere gezin met katoenen doekjes met water. Voornamelijk de warmtezorg staat bij ons centraal. 

Kwaliteit

Kraamzorg Meer aandacht vind het belangrijk dat u altijd heel tevreden bent over de zorg- en dienstverlening. En dat daarbij wordt voldaan aan de kwaliteitsnormen voor verantwoorde zorg. Kwaliteit en verbetering zijn dan ook belangrijke onderwerpen binnen onze organisatie.

Meer informatie over wat natuurlijke kraamzorg vindt u op deze pagina. 

Meer informatie over kraamzorg voor tweelingen vindt u op deze pagina.

Vuurtoren

Missie&Visie

Missie 

Kwalitatieve, warme zorg bieden waar met eerbied en aandacht persoonlijke, holistische zorg- en dienstverlening wordt geboden. 

Visie 

Gezinnen bij Kraamzorg Meer Aandacht verdienen warmte, aandacht en persoonlijke zorg. Elk gezin is uniek met haar eigen verhaal. Als kraamverzorgenden én moeders merken wij dat de kraamzorg steeds meer gereduceerd wordt naar puur medische controles en huishoudelijke taken. Dit willen we bij Kraamzorg Meer Aandacht niet. Kraamzorg Meer Aandacht vind dat als kraamverzorgende, bij uitstek jouw holistische zorgverlener moet zijn met veel kennis en expertise in huis. Niet alleen expert op het gebied van je fysieke herstel, maar ook zeker op jouw mentale gezondheid en de verzorging van je kindje. 

 

Een belangrijke voorwaarde voor optimaal welbevinden ziet Kraamzorg Meer Aandacht in een dienstbare en geruststellende houding als kraamverzorgende: Reflectief vermogen als kraamverzorgende vind Kraamzorg Meer aandacht van belang. Wij stellen de volgende kernwaarden centraal: Zelfkennis, zachtheid, liefde, warmtezorg, harmonie, verantwoordelijkheid

Wat betekent Kraamzorg Meer Aandacht concreet? 

  • Welkomstcadeau: warme, wollen Disana dekentje na inschrijving voor kraamzorg  

  • Tijdens jouw kraamweek ECHT aandacht voor jou/ jullie: aandacht zoals jij/ jullie het wil/ willen (met een eigen gemaakte kraamplan) 

  • Warme soep tijdens de lunch 

  • Natuurlijke Kraamzorg 

  • Expert in tweelingen  

  • Kosteloze extra lange intakegesprekken 

  • Vroegtijdige Inzet Partusassistentie 

  • Expert in assistentie van thuis (bad) bevallingen 

bottom of page