top of page
natuurlijke-kraamzorg.png
Origineel.png

Kraamverzorgster Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een kraamverzorgster in Zoetermeer die echte aandacht heeft voor jou en jouw kindje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kraamzorg Meer Aandacht gebruiken wij onze expertise in natuurlijke kraamzorg om jou een rustige en warmtevolle kraamweek te geven.

 

Onze specialiteit: natuurlijke kraamzorg

De kraamverzorgsters in Zoetermeer van Kraamzorg Meer Aandacht hebben aandacht voor jou en je kindje én voor warmte en ritme tijdens de kraamweek. Dat is wat onze aanpak zo uniek maakt. Wij gaan verder dan de medische controles en huishoudelijke taken. Want wij geloven dat elk gezin warmte en aandacht waard is. Onze kraamverzorgsters in Zoetermeer doen natuurlijk hun standaard taken zoals het begeleiden in verzorging van jouw kindje, helpen om de voeding op peil te houden en alle controles uitvoeren bij jou en bij jouw kindje. Maar wij doen dit allemaal met persoonlijke aandacht. Vanuit rust en met warme zorg zal de kraamverzorgster helpen om de kraamtijd zo zacht mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan ruimte voor jouw tempo en rust en gericht advies en hulp in jouw herstel.

 

Natuurlijk oplossingen

Tijdens de kraamweek kunnen er (kleine) complicaties zijn. Zo kan jouw kindje bijvoorbeeld last hebben van de darmpjes of onrustig in slaap vallen. Onze kraamverzorgsters in Zoetermeer zullen dan altijd in eerste instantie naar een natuurlijke oplossing zoeken. Zij gebruiken bijvoorbeeld een buikkompres met kamilleolie om de darmpjes tot rust te brengen en kunnen jou leren hoe je jouw kindje veilig in kunt wikkelen om de geborgenheid te bevorderen.

 

Aandacht vanaf de zwangerschap - Kraamverzorgster Zoetermeer

De kraamverzorgster is er voor jullie tijdens de kraamtijd. Maar het krijgen van een kindje is een heel proces dat al begint bij de zwangerschap. Daarom bieden wij ook de zwangerschapscursus ‘Liefdevolle verwachting’ aan. Want hoe bereid je je goed voor op alles wat je te wachten staat na de bevalling? Daar gaan we samen met jullie mee aan de slag.

 

Neem contact op - Kraamverzorgster Zoetermeer

Onze kraamverzorgsters in Zoetermeer staan graag voor je klaar. Het enige wat jij voor nu hoeft te doen is je aanmelden via het aanmeldformulier. Wil je nog meer informatie ontvangen over onze natuurlijke kraamzorg? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

bottom of page