top of page

Kraamverzorgster Noordwijk

Onze kraamverzorgsters in Noorwijk bieden jou warme en natuurlijke kraamzorg. Bij Kraamzorg Meer Aandacht maken we onze naam waar: wij schenken echte aandacht aan jou en je kindje. In een tijd waarin zo veel verandert is het belangrijk om goede hulp te krijgen. Wij bieden professionele hulp waardoor jij een warme en rustige kraamtijd kunt hebben.

 

Natuurlijke kraamzorg - Kraamverzorgster Noordwijk

Kraamzorg is zoveel meer dan medische controles. Onze kraamverzorgsters in Noordwijk snappen dat en hebben een persoonlijke en natuurlijke aanpak. Ritme en warmte zijn onze kernwaarden om jullie de juiste ondersteuning te bieden. Er is bij ons echte aandacht voor jou en je kindje. Wij nemen de tijd om onze zorg af te stemmen op jouw tempo, waardoor er rust en ritme is in jouw kraamweek. Onze kraamverzorgsters in Noordwijk gebruiken hun inzicht en intuïtie om jouw kindje te leren kennen en samen met jou de signalen van je baby te leren begrijpen. Wat zich ook voordoet, wij zullen eerst zoeken naar een natuurlijke oplossing. Hierbij kun je denken aan kamille voor ontspanning en inwikkelen met natuurlijke materialen voor warmte en geborgenheid.

 

Van zwangerschap tot het eind van de kraamweek

Onze kraamverzorgsters in Noordwijk zijn allemaal gekwalificeerde professionals. Naast de natuurlijke zorg die wij bieden, hebben wij alles in huis om jou en je partner door de kraamweek te helpen en jullie klaar te maken voor de verdere verzorging van jullie kindje. En die hulp begint al vanaf het moment dat je zwanger bent. Bij Kraamzorg Meer Aandacht bieden wij namelijk ook de zwangerschapscursus ‘Liefdevolle verwachting’ aan. Tijdens deze workshop bereiden we jullie voor op wat er allemaal komt na de bevalling.

 

Vraag nu natuurlijke kraamzorg aan!

Onze natuurlijke kraamzorg wordt gewoon vergoed door de basisverzekering. Wacht dus niet langer en meld je direct aan. Zodra jij je gegevens hebt achtergelaten zullen wij contact met jou opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Want iedereen verdient toch warme en natuurlijk kraamzorg?

Kraamverzorgster Noordwijk
bottom of page