Een perfecte oplossing als je geen ouders in de buurt hebt wonen: nachtzorg: de baby (of baby's i.g.v. een tweeling) wordt door mij verzorgd zodat u kunt doorslapen . Dit kan incidenteel zijn maar ook een aantal nachten aaneengesloten. Noem het maar de nacht-nanny, tijdens of na de kraamtijd in te schakelen.

Er is geen manier om nieuwe ouders voor te bereiden op de onzekerheid, vermoeidheid, het gebrek aan slaap en de daaruit voortvloeiende prikkelbaarheid die ze zullen ervaren wanneer hun baby er eindelijk is. De nachtzorg kan hierin een oplossing bieden.


Onze nacht kraamspecialist komt van 22.00 uur tot 08.00 uur. Zij verzorgt de baby, helpt bij de nachtvoeding, ruimt ondertussen dat jij slaapt het huis op en zorgt ervoor dat jouw ontbijt, dat van je partner en eventuele andere kinderen 's ochtends klaar staat als jullie wakker worden. Om 08.00 uur zal haar collega, van onze dagdienst, de kraamzorg weer verder overnemen. Zo blijven  jij en je partner uitgerust en kunnen jullie je volledig focussen op het nieuwe gezinslid en de nieuwe situatie die dit met zich mee brengt. Ook voorafgaand aan de bevalling en na de kraamweek kan je van deze dienst gebruik maken.

Ervaringen van andere kraamgezinnen

Clara (Amsterdam): 

We zijn ontzettend blij met Myrthe en zouden haar aan iedereen aanraden! Met rust, vertrouwen en warmte heeft zij ons optimaal begeleid tijdens de spannende en vermoeiende kraamweek. Ze heeft zich qua werktijden uiterst flexibel opgesteld en heeft ons verwend met een heerlijke linzensoep en een pompoen-wortel stoofpot. Verder heeft Myrthe ons rustig alles uitgelegd en ons ook aangemoedigd om ons zoontje bijv. zelf in bad te doen, waarbij zij ons deskundig coachde. Naast de reguliere controles van mijzelf en ons zoontje, maakte Myrthe ook elke dag het sanitair schoon, deed andere kleine huishoudelijke taken en zorgde voor extra ondersteuning door o.a. bovenarm en voet inwrijving uit de natuurlijke kraamzorg om mijn melkproductie goed op gang te brengen of mij te helpen ontspannen. Daarnaast legde zij ons baby massage technieken tegen buikkrampjes uit, inbaker technieken en nog veel meer handige dingen. Het beste teken is in mijn ogen dat ik ons zoontje gerust bij Myrthe achter durfde te laten terwijl ik zelf een dutje ging doen - ik kon haar volledig vertrouwen. Nogmaals dank voor alle goede zorg lieve Myrthe!

Stephanie (Zoetermeer) 

 Super lieve en zorgzame kraamzorg. We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden, ze was super goed voor onze kleine meid. Ze heeft ons heel duidleijk alles uitgelegd en kwam ook met goeie tips. dat was voor ons erg belangrijk afgezien van onze ervaring bij een verloskunde waarvan ik zo weinig informatie heb mogen ontvangen, bood Myrthe ons alle nodige hulp die we konden gebruiken. Ze liet ons onwijs op ons gemak voelen. we raden haar dan ook ten zeerste aan bij alle mam's en papa's . We zouden haar volgende keer graag weer zien bij ons 2de kindje. Liefs ons gezin Stephanie Miquel & Kaya

24/7 per dag bereikbaar op: 06 - 1220 5444

Contactgegevens 

Meer Aandacht

Bargelaan 200 

2333 CW Leiden 

KvK-nummer: 78097932

KCKZ nr: 214853

Telefoon 24/7: 06-1220 5444

E-mail: info@kraamzorgmeeraandacht.nl

Overige informatie 

Inschrijfformulier 

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden

© 2020 Kraamzorg Meer Aandacht