Een perfecte oplossing als je geen ouders in de buurt hebt wonen: nachtzorg: de baby (of baby's i.g.v. een tweeling) wordt door mij verzorgd zodat u kunt doorslapen . Dit kan incidenteel zijn maar ook een aantal nachten aaneengesloten. Noem het maar de nacht-nanny, tijdens of na de kraamtijd in te schakelen.

Er is geen manier om nieuwe ouders voor te bereiden op de onzekerheid, vermoeidheid, het gebrek aan slaap en de daaruit voortvloeiende prikkelbaarheid die ze zullen ervaren wanneer hun baby er eindelijk is. De nachtzorg kan hierin een oplossing bieden.


Onze nacht kraamspecialist komt van 22.00 uur tot 08.00 uur. Zij verzorgt de baby, helpt bij de nachtvoeding, ruimt ondertussen dat jij slaapt het huis op en zorgt ervoor dat jouw ontbijt, dat van je partner en eventuele andere kinderen 's ochtends klaar staat als jullie wakker worden. Om 08.00 uur zal haar collega, van onze dagdienst, de kraamzorg weer verder overnemen. Zo blijven  jij en je partner uitgerust en kunnen jullie je volledig focussen op het nieuwe gezinslid en de nieuwe situatie die dit met zich mee brengt. Ook voorafgaand aan de bevalling en na de kraamweek kan je van deze dienst gebruik maken.