MEERLING OPPASSERVICE 

In Nederland worden er elk jaar ca. 2600 meerlingen geboren. Dat betekend dat ca. 1300 ouders een meerling krijgen. Veel van deze ouders worden opgeschrikt door de komst van een meerling. Ze moeten soms plots verhuizen, het komt niet/ nauwelijks in de familie voor en krijgen daardoor minder erkenning, confrontatie met vooroordelen anderen, vaak te vroeg geboren (60%), nachten zijn meer en langer verstoord, extra geld nodig, vaak ongeschikte, onervaren oppassers die gewend zijn om op één kind te passen, grotere kans om op wachtlijst te staan voor kinderopvang, grotere kans op relatieproblemen/ echtscheidingen en onvoldoende mantelzorg. Kortom: veel problemen waar ouders tegenaan lopen die ze niet voor ogen hadden. 

Voornamelijk het eerste jaar heb je als meerlingouder juist een steun in de rug nodig en wil je gewoon een dag 'rust', bijkomen, tot adem komen, ontspannen of een avondje weg kunnen met je partner. Het liefst bij iemand die je vertrouwt en ervaren is. 

Daarom bied ik als ervaren meerlingouder 'oppasservice' aan. Dit bied ik samen aan met 10 andere meiden die ruime (+2 jaar) ervaring hebben met oppassen/ opvang en of in de zorg werken en bij voorkeur ervaringen hebben met tweelingen. Zij worden jaarlijks getraind en bijgeschoold en zijn allemaal in het bezit van een Kinder EHBO diploma. 

Kosten van nanny's lopen vaak de spuigaten uit, tweelingouders moeten zelfs vaak extra betalen, omdat ze dus een extra kind hebben en oppassers bij oppasapps zijn vaak onervaren/ ongemotiveerde oppassers die veel geld vragen, zonder kwaliteit te bieden. Ik bied speciaal voor meerlingouders een uniek, betaalbaar tarief aan met tegelijk veel kwaliteit. 

De verschillende mogelijkheden zijn: 

(VASTE) DAGOPPAS: € 10,- per uur (met korting: € 8,- per uur) (i.p.v. 16 euro per uur bij de concurrenten) per meerling

 

Mogelijkheid tot een gastouder, waardoor je zelfs kinderopvang krijgt. Zie hier voor de voorwaarden. 

NACHTOPPAS: € 12,- per uur (met korting: € 10,- per uur) (i.p.v. 20 euro per uur bij de concurrenten) per meerling 

Er is geen manier om nieuwe ouders voor te bereiden op de onzekerheid, vermoeidheid, het gebrek aan slaap en de daaruit voortvloeiende prikkelbaarheid die ze zullen ervaren wanneer hun baby er eindelijk is. De nachtzorg kan hierin een oplossing bieden.

 

De baby's worden verzorgd zodat u en uw partner kunnen doorslapen . Dit kan incidenteel zijn maar ook een aantal nachten aaneengesloten. Tijdens of na de kraamtijd in te schakelen.


Tijdens de nacht verzorgt de oppas de baby's, helpt ze bij de nachtvoeding, ruimt ondertussen dat jij slaapt het huis op en zorgt ervoor dat jouw ontbijt, dat van je partner en eventuele andere kinderen 's ochtends klaar staat als jullie wakker worden. Zo blijven  jij en je partner uitgerust en kunnen jullie je volledig focussen op het nieuwe gezinslid en de nieuwe situatie die dit met zich mee brengt. Ook voorafgaand aan de bevalling en na de kraamweek kan je van deze dienst gebruik maken. 

AVONDOPPAS: € 6 per uur (korting € 4,- per uur) (i.p.v. 16 euro per uur bij de concurrenten) 

FLEXIBELE OPPAS: € 8,- per uur (korting € 6,- per uur) 

LAST MINUTE OPPA: € 10,- per uur (korting € 8,- per uur)