De babysupport kan uit verschillende diensten bestaan

 • Gezinszorg:

Soms is het gewoon erg druk.... Gezin, werk, sport, sociaal leven, hobby's. Of er gebeurt iets onverwachts in je leven waardoor je even niet weet hoe nu verder.

Dan is het lekker dat je iemand in kunt huren om het gezinsleven draaiende te houden. Iemand die even datgene uit handen neemt wat voor jou je hoofd doet overlopen. Zodat je meer tijd hebt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn en minder stress ervaart. Als buitenstaander kan ik het gezin observeren en zien waar patronen/obstakels zijn ontstaan en hierop coachen, totdat je zelf weer de energie, inzichten en zelfvertrouwen hebt om zelf weer verder te gaan.

Dit kan voor korte duur zijn of voor een wat langere periode. Kan ik jou ergens mee helpen stuur mij dan een bericht of bel en dan kijken we hoe ik tot dienst kan zijn. 

Hulp op maat voor elk gezin.

 • Nachtzorg: de baby (of baby's i.g.v. een tweeling) wordt door mij verzorgd zodat u kunt doorslapen . Dit kan incidenteel zijn maar ook een aantal nachten aaneengesloten. Noem het maar de nacht-nanny, tijdens of na de kraamtijd in te schakelen.

 • Slaaptraining: in een weekend waarin u samen met uw partner tijd voor elkaar kunt hebben en lekker weg kunt gaan, leer ik de baby ( tot een leeftijd van 1,5 jaar) door te slapen en zorg ik het hele weekend voor uw kind(eren).

 • Ondersteuning bij overmatig huilen. Desgewenst neem ik de zorg over voor minimaal 1 hele dag en/of nacht en geef praktische tips om de interactie met uw baby te verbeteren . Ook meerdere dagen aaneengesloten intern verblijf is mogelijk. Kennismaking en het eerste consult is gratis en niet zelden ook voldoende. 
   

Alle diensten hebben tot doel dat u uitgerust raakt teneinde de dag beter aan te  kunnen zodat u meer van uw kind kan genieten.

Gezinshulp aftrekbaar! 

All-in Tarieven per uur                       Particulier (incl. 21% BTW)

Werkdagen 08:00-20:00 u.                   € 39
                      06:00-08:00 u.                   € 44
                      20:00-22:00 u.                   € 44
                      22:00-06:00 u.                   € 52
Zaterdag                                                  € 52
Zaterdagnacht/zon- en feestdagen    € 60

All-in Tarieven per uur                       PGB WLZ/WMO (vrijgesteld van BTW)

Werkdagen 08:00-20:00 u.                   € 34
                      06:00-08:00 u.                   € 41
                      20:00-22:00 u.                   € 41
                      22:00-06:00 u.                   € 46
Zaterdag                                                  € 46
Zaterdagnacht/zon- en feestdagen    € 52

Extra gezinshulp

U mag onder de volgende voorwaarden uitgaven voor extra gezinshulp aftrekken:

 • U hebt een gezinshulp nodig door ziekte of invaliditeit

 • U hebt hiervan de rekeningen of kwitanties waarop de volgende gegevens staan:

  • datum

  • bedrag

  • naam, adres en woonplaats van de gezinshulp of instantie aan wie u de kosten betaalt

 • Uw uitgaven zijn hoger dan het drempelbedrag.

 

Let op!

Niet aftrekbaar is uw wettelijke eigen bijdrage aan het Centraal Administratiekantoor (CAK):

 • op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor bijvoorbeeld hulp in de huishouding

 • voor zorg zonder verblijf (voorheen thuiszorg)

 • voor zorg met verblijf
  U woont dan (tijdelijk) in een zorginstelling en u krijgt daar zorg.

Fiscale partner overleden

Was uw fiscale partner ziek of invalide en is hij overleden? En had u in verband met zijn ziekte of invaliditeit extra gezinshulp? Dan mag u de uitgaven voor extra gezinshulp na het overlijden alleen aftrekken als u vóór het overlijden ook al extra gezinshulp had omdat uw fiscale partner ziek of invalide was. U mag uitgaven aftrekken die u hebt gedaan tot en met de maand van overlijden en de 3 maanden daarna.

Ervaringen van andere kraamgezinnen

Clara (Amsterdam): 

We zijn ontzettend blij met Myrthe en zouden haar aan iedereen aanraden! Met rust, vertrouwen en warmte heeft zij ons optimaal begeleid tijdens de spannende en vermoeiende kraamweek. Ze heeft zich qua werktijden uiterst flexibel opgesteld en heeft ons verwend met een heerlijke linzensoep en een pompoen-wortel stoofpot. Verder heeft Myrthe ons rustig alles uitgelegd en ons ook aangemoedigd om ons zoontje bijv. zelf in bad te doen, waarbij zij ons deskundig coachde. Naast de reguliere controles van mijzelf en ons zoontje, maakte Myrthe ook elke dag het sanitair schoon, deed andere kleine huishoudelijke taken en zorgde voor extra ondersteuning door o.a. bovenarm en voet inwrijving uit de natuurlijke kraamzorg om mijn melkproductie goed op gang te brengen of mij te helpen ontspannen. Daarnaast legde zij ons baby massage technieken tegen buikkrampjes uit, inbaker technieken en nog veel meer handige dingen. Het beste teken is in mijn ogen dat ik ons zoontje gerust bij Myrthe achter durfde te laten terwijl ik zelf een dutje ging doen - ik kon haar volledig vertrouwen. Nogmaals dank voor alle goede zorg lieve Myrthe!

Stephanie (Zoetermeer) 

 Super lieve en zorgzame kraamzorg. We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden, ze was super goed voor onze kleine meid. Ze heeft ons heel duidleijk alles uitgelegd en kwam ook met goeie tips. dat was voor ons erg belangrijk afgezien van onze ervaring bij een verloskunde waarvan ik zo weinig informatie heb mogen ontvangen, bood Myrthe ons alle nodige hulp die we konden gebruiken. Ze liet ons onwijs op ons gemak voelen. we raden haar dan ook ten zeerste aan bij alle mam's en papa's . We zouden haar volgende keer graag weer zien bij ons 2de kindje. Liefs ons gezin Stephanie Miquel & Kaya

24/7 per dag bereikbaar op: 06 - 1220 5444

Contactgegevens 

Meer Aandacht

Bargelaan 200 

2333 CW Leiden 

KvK-nummer: 78097932

KCKZ nr: 214853

Telefoon 24/7: 06-1220 5444

E-mail: info@kraamzorgmeeraandacht.nl

Overige informatie 

Inschrijfformulier 

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden

© 2020 Kraamzorg Meer Aandacht