Uniek: Een ontspannen Zwangerschapscursus voor aanstaande meerlingouders! 

Verwacht je twee of meer kindjes? Dat is zo bijzonder en ik weet hoe jij en hoe jullie je voelen. Ik ben zelf een tweelingmoeder en ik weet hoe eenzaam je soms voelt onder de andere 'eenling' moeders. Ik heb daarom een speciale zwangerschapscursus ontwikkeld voor a.s. meerlingmoeders. Met een snel groeiende buik, zijn namelijk bepaalde oefeningen comfortabeler dan die bij de reguliere zwangerschapscursus. Ook de zwangerschap zelf, de bevalling als de tijd erna verloopt anders. Informatie die in deze cursus gegeven wordt is daarom perfect afgestemd op deze doelgroep. Bovendien leer je andere tweelingmoeders/ ouders kennen waardoor je eerdere erkenning en begrip ontvang. 

De cursus bestaat uit 8 lessen voor je bevalling, 1 les na de bevalling. De cursus is mede samengesteld met een Gynaecoloog, verloskundige, Lactatiedeskundige, ontwikkelingspsycholoog, tweelingcoach en de NVOM. Zowel veel, rijke informatie als stukje ontspanning. Je mag al vanaf 12 weken instromen. 

Het programma van deze zwangerschapscursus is als volgt;

Les 1:  Kennismaking, meerlingzwangerschap, het eerste trimester (t/m 14 weken), introductie yoga 

Les 2:  Het tweede trimester (t/m 26 weken), Adem & Ontspanning 

Les 3:  Het derde trimester (t/m 38 weken), Overgave & vertrouwen 

Les 4:  (vroeg)Geboorte, houdingen, tips & oefeningen

Les 5:  Herstel na geboorte

Les 6:  Voeding van de baby's (Lactatiedeskundige + Meerlingdeskundige)  

Les 7:  Partnerles; een informatieve les voor jou en je partner 

Les 8:  Weer thuis, de start van je moederschap

Les 9: Baby-reünie na de bevalling, uitnodiging ontvang je in de groepsapp

Cursusdata Groepscursus Meerlingouders zwangerschapscursus 

Zaterdagochtend: 10.00 - 11.30: 2 mei (nog 2 plekken)

Vervolgdata 16 mei, 30 mei, 13 juni, 27 juni, 11 juli, 25 juli, 8 aug

Zaterdagochtend: 10.00 - 11.30: 20 juni (nog 3 plekken vrij!)  

Vervolgdata 4 juli, 18 juli, 1 aug, 15 aug, 29 aug, 12 sept, 26 septmber  

Een keer in de maand wordt er een bevallingsworkshop gegeven op een zondag (10 - 16), incl. uitgebreide gezonde lunch. Om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling met handige tips en veel oefeningen. Meld je op tijd aan, deze workshop is snel vol.

Kosten: € 149,-  (incl. 21% btw) 

Meerlingcursus-snel 

Wil je niet in een groep de cursus volgen of wil je alleen de informatie ontvangen? Kies dan voor de 1-daagse cursus voor partners en is gebaseerd op partnercursus en zwangerschapscursus. 

09.00 - 16.00 

Per koppel: € 125,-  (incl. 21% btw) 

Eén keer per maand wordt deze cursus gegeven in Leiden. Plaats voor max. 10 stellen. Vol = vol. Data in 2020 zijn: 

Zaterdag 25 april 

Zaterdag 23 mei 

Zaterdag 27 juni 

Zaterdag 25 juli 

Zaterdag 22 augustus 

Zaterdag 26 september 

Zaterdag 24 oktober 

Zaterdag 21 november 

Zaterdag 19 december 

Privé Meerlingcursus 

Een op maat gemaakte privé cursus die afgestemd is op jouw/ jullie wensen. Ik kom een dagdeel bij jullie thuis. Data in overleg. Ook samen met een zwangere vriendin/ zus te volgen.   

Per koppel: € 199,- (incl. 21% btw) 

Ervaringen van andere kraamgezinnen

Clara (Amsterdam): 

We zijn ontzettend blij met Myrthe en zouden haar aan iedereen aanraden! Met rust, vertrouwen en warmte heeft zij ons optimaal begeleid tijdens de spannende en vermoeiende kraamweek. Ze heeft zich qua werktijden uiterst flexibel opgesteld en heeft ons verwend met een heerlijke linzensoep en een pompoen-wortel stoofpot. Verder heeft Myrthe ons rustig alles uitgelegd en ons ook aangemoedigd om ons zoontje bijv. zelf in bad te doen, waarbij zij ons deskundig coachde. Naast de reguliere controles van mijzelf en ons zoontje, maakte Myrthe ook elke dag het sanitair schoon, deed andere kleine huishoudelijke taken en zorgde voor extra ondersteuning door o.a. bovenarm en voet inwrijving uit de natuurlijke kraamzorg om mijn melkproductie goed op gang te brengen of mij te helpen ontspannen. Daarnaast legde zij ons baby massage technieken tegen buikkrampjes uit, inbaker technieken en nog veel meer handige dingen. Het beste teken is in mijn ogen dat ik ons zoontje gerust bij Myrthe achter durfde te laten terwijl ik zelf een dutje ging doen - ik kon haar volledig vertrouwen. Nogmaals dank voor alle goede zorg lieve Myrthe!

Stephanie (Zoetermeer) 

 Super lieve en zorgzame kraamzorg. We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden, ze was super goed voor onze kleine meid. Ze heeft ons heel duidleijk alles uitgelegd en kwam ook met goeie tips. dat was voor ons erg belangrijk afgezien van onze ervaring bij een verloskunde waarvan ik zo weinig informatie heb mogen ontvangen, bood Myrthe ons alle nodige hulp die we konden gebruiken. Ze liet ons onwijs op ons gemak voelen. we raden haar dan ook ten zeerste aan bij alle mam's en papa's . We zouden haar volgende keer graag weer zien bij ons 2de kindje. Liefs ons gezin Stephanie Miquel & Kaya

24/7 per dag bereikbaar op: 06 - 1220 5444

Contactgegevens 

Meer Aandacht

Bargelaan 200 

2333 CW Leiden 

KvK-nummer: 78097932

KCKZ nr: 214853

Telefoon 24/7: 06-1220 5444

E-mail: info@kraamzorgmeeraandacht.nl

Overige informatie 

Inschrijfformulier 

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden

© 2020 Kraamzorg Meer Aandacht