NATIONAAL MEERLINGEN FONDS - STEUN VOOR MEERLING OUDERS 

In Nederland worden er elk jaar ca. 2500 meerlingen geboren. Ca. 1300 ouders krijgen een meerling. Veel van deze ouders worden opgeschrikt door de komst van een meerling. Ze moeten soms plots verhuizen, komt niet in de familie voor en daardoor kans op weinig erkenning, confrontatie met vooroordelen anderen, extra geld nodig, ongeschikte oppassers, grotere kans om op wachtlijst te staan voor kinderopvang, grotere kans op relatieproblemen/ echtscheidingen en onvoldoende mantelzorg. Kortom: veel problemen waar ouders tegenaan lopen die ze niet voor ogen hadden en met een beetje 'steun' in de rug verholpen kunnen worden. 

Het Nationaal Meerlingen Fonds zet zich in voor meerling ouders en hun kinderen. Dit doen we door maatschappelijke projecten en organisaties te ondersteunen die zich richten op het meerling ouderschap.

Wij geloven in de eigen kracht van ouders. Maar we geloven ook dat elke ouder soms behoefte heeft aan een beetje extra hulp en aandacht. Dat geldt zeker voor meerling vaders en moeders, die de zorg voor hun kinderen dragen.

Vanuit deze overtuiging bieden we meerling ouders een extra steuntje in de rug. Familie en een sociaal netwerk staan centraal in de projecten en activiteiten die wij ondersteunen.

Het Nationaal Meerlingen Fonds strijdt tegen deze onvoorbereiding en bevorderd hun zelfredzaamheid en 'erkenning' 

Dit doet het Nationaal Meerlingenfonds

  • Wij geloven dat elke meerling en meerlingouder telt 

  • Erkennen dat een meerling opvoeden ECHT anders is dan een eenling 

Ervaringen van andere kraamgezinnen

Clara (Amsterdam): 

We zijn ontzettend blij met Myrthe en zouden haar aan iedereen aanraden! Met rust, vertrouwen en warmte heeft zij ons optimaal begeleid tijdens de spannende en vermoeiende kraamweek. Ze heeft zich qua werktijden uiterst flexibel opgesteld en heeft ons verwend met een heerlijke linzensoep en een pompoen-wortel stoofpot. Verder heeft Myrthe ons rustig alles uitgelegd en ons ook aangemoedigd om ons zoontje bijv. zelf in bad te doen, waarbij zij ons deskundig coachde. Naast de reguliere controles van mijzelf en ons zoontje, maakte Myrthe ook elke dag het sanitair schoon, deed andere kleine huishoudelijke taken en zorgde voor extra ondersteuning door o.a. bovenarm en voet inwrijving uit de natuurlijke kraamzorg om mijn melkproductie goed op gang te brengen of mij te helpen ontspannen. Daarnaast legde zij ons baby massage technieken tegen buikkrampjes uit, inbaker technieken en nog veel meer handige dingen. Het beste teken is in mijn ogen dat ik ons zoontje gerust bij Myrthe achter durfde te laten terwijl ik zelf een dutje ging doen - ik kon haar volledig vertrouwen. Nogmaals dank voor alle goede zorg lieve Myrthe!

Stephanie (Zoetermeer) 

 Super lieve en zorgzame kraamzorg. We hebben alle hulp gekregen die we nodig hadden, ze was super goed voor onze kleine meid. Ze heeft ons heel duidleijk alles uitgelegd en kwam ook met goeie tips. dat was voor ons erg belangrijk afgezien van onze ervaring bij een verloskunde waarvan ik zo weinig informatie heb mogen ontvangen, bood Myrthe ons alle nodige hulp die we konden gebruiken. Ze liet ons onwijs op ons gemak voelen. we raden haar dan ook ten zeerste aan bij alle mam's en papa's . We zouden haar volgende keer graag weer zien bij ons 2de kindje. Liefs ons gezin Stephanie Miquel & Kaya

24/7 per dag bereikbaar op: 06 - 1220 5444

Contactgegevens 

Meer Aandacht

Bargelaan 200 

2333 CW Leiden 

KvK-nummer: 78097932

KCKZ nr: 214853

Telefoon 24/7: 06-1220 5444

E-mail: info@kraamzorgmeeraandacht.nl

Overige informatie 

Inschrijfformulier 

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden

© 2020 Kraamzorg Meer Aandacht